miercuri, 4 septembrie 2013

Zona de festival

Visez. Si, de obicei, visez la lucruri imposibile, sau, cel mai probabil, la lucruri, senzatii, relatii sau locuri care nu mi-ar aduce neaparat vreun beneficiu sau placere. Dar singurul motor care ma face sa ma imping intr-acolo e curiozitatea. Si, de obicei, raman surprinsa sa descopar lucruri interesante.
Imi plac perioadele stresante, sau in care am multe lucruri de facut fiindca aţâţă (era musai sa fie scris cu diacritice! ) o astfel de curiozitate in mine.

Week-end-ul trecut a avut loc la Alba-Iulia Festivalul Dilema Veche. Mi-a placut foarte mult proiectia Love Building pentru ca m-a hranit cu o doza de realism: (pe care romantica si perfectionista din mine ar trebui sa o aiba) fiecare relatie are o hiba, nu toate problemele pot fi rezolvate, uneori trebuie sa o iei de la zero si, cateodata, fiecare om, in egoismul sau, chiar cauta numai binele propriu.
M-am delectat la "Neajunsurile de a fi nou", dezbatere cu H.R. Patapievici si Dan C. Mihailescu. A fost mind-blowing! Nu pot sa fac un rezumat, mi-a placut cap-coada, am luat ce am crezut ca era spus ca pentru mine. Am gasit si un pasaj scurt din dezbatere.
Concerte, oameni noi, situatii noi! Au fost ca o doza de energizant pentru mine!

Astept cu nerabdare si Music & Film Festival !