miercuri, 14 aprilie 2010

God`s idea of spring

Cateodata uitam parfumul vietii, mai ales dupa o lunga, rece iarna...Dumnezeu insa ne reaminteste cum sa o luam de la capat, cum sa traim plini de tarie si cum sa folosim puterea revenirii la viata prin primavara.
Cand ma uit la primavara ma gandesc la un Dumnezeu care modeleaza lucrurile, care le creaza intr-un mod atat de tainic incat e minunat. Daca Dumnezeu imi numara pasii, se uita la mine si stie cand stau jos si cand ma ridic, El e Acelasi Dumnezeu care se uita de aproape cum infloreste o floare si cum creste un fir de iarba.
Dumnezeu e un Dumnezeu al detaliilor.
Primavara ne invata ca trebuie sa folosim puterea ce ne-a pus-o El la dispozitie pentru a revenii la viata. Daca toata iarna te-ai plans de dureri de spate si de frigul ce iti ingheta nasul, risca si iesi afara. Ploaia te invata lucruri noi asa cum zapada te invata iarna. Faptul ca iarna toata natura se acopera de zapada dar si faptul ca primavara e imbracata in verdeata si flori sunt doua lucruri diferite dar ne invata un singur lucru: Dumnezeu ramane credincios! El se ingrijeste ca fiecare lucru sa isi faca partea la momentul potrivit.
"Laudati pe Domnul [...] foc si grindina, zapada si ceata, vanturi napraznice, care impliniti poruncile Lui, munti si dealuri toate, pomi roditori si cedri toti..." Ps. 148:7-9

Niciun comentariu: