joi, 22 ianuarie 2009

Citate...

"...cat de nestatornica era lumea: intr-o zi te trateaza ca pe un idol si in ziua urmatoare, ca pe un vrajmas; ea te va osandi daca traiesti la un nivel mai jos, dar va face tot ce-i sta in putere pentru a te descuraja daca vei cauta sa traiesti pe un plan mai ridicat."(Genoveva)
 
"In life everybody gets labeled...People try to tell us who we are ment to be...but it`s up to us to decide weather or not the label fits. After everything I`ve done to fight it I finnaly understood the label I was ment to have...I would never be normal or ordinary...my destiny was to be extraordinary...This is the label I`ve accepted, and now it`s my responsibility to earn it..."(Kyle)
 
"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering...As love grows older, our hearts mature and our love becomes as deep-burning coals"(Bruce Lee)
 

"Ce minunata lucrare e omul! Cat de nobila ii este inteligenta! Ce nemasurate ii sunt facultatile! In alcatuirea si in miscarile sale, cat de expresiv si admirabil! Ca un inger in faptele sale! Ca un zeu in puterea sa de intelegere!" (Hamlet)
 

"Credinta nu este un act savarsit o singura data ci o neintrerupta privire aruncata din inima lui Dumnezeu."(A.W.Tozer)
 
"Cu cat ma lupt mai mult sa surprind esenta Lui divina, cu atat mai putin o inteleg dar si aceasta imi este destul; cu cat Il inteleg mai putin, cu atat Il ador mai mult."(Jean Jacques Rousseau)
 
"Decide ce-ti doresti, iar apoi fii consecvent in privinta acelui tel. Nu devia de pe traseu-indiferent cat de mult timp iti ia sau cat de greu este drumul- pana nu ti-ai implinit obiectivul propus." (Henry Ford)